De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeergarage Hoog Catharijne P2 is gelegen tussen het centrum en het station van Utrecht. De ideale plek om uw auto overdekt te parkeren voor een dagje Utrecht. Ook wanneer u een zakelijke afspraak heeft, biedt deze parkeerlocatie veel opties. U hoeft niet per uur te betalen, maar per 9 minuten. Zo hoeft u geen onnodig geld uit te geven, maar gaat u zo effectief mogelijk met uw geld om. Daarnaast gaat u ook zo effectief mogelijk met uw tijd om als u vooraf reserveert. U heeft de zekerheid van een parkeerplek én hoeft niet meer ter plekke te zoeken naar een parkeerplek.

Parkeer in centrum van Utrecht

Parkeergarage Hoog Catharijne P2 wordt ook wel Parkeergarage Godebald genoemd. Door de ideale ligging is deze parkeergarage één van de favorieten onder de bezoekers van Utrecht. Wanneer u de parkeergarage uitloopt, loopt u direct het winkelcentrum in. Tevens is het station van Utrecht ook dichtbij. Binnen 4 minuten bent u al op het station. Als u twee plekken moet bezoeken die dag, dan is dit ideaal. Met het openbaar vervoer kunt u snel naar uw tweede afspraak als die verder uit het centrum is. Utrecht kent een goede verbinding op de meeste plekken.

Voor iedereen toegankelijk

Niet alleen auto’s kunnen een parkeerplek vinden in Parkeergarage Hoog Catharijne P2, maar ook motorfietsen. Deze parkeerlocatie heeft daarnaast vele andere faciliteiten en diensten. Zo zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig. Hiermee maakt deze parking de optie van elektrische auto parkeren toegankelijk. Ook is het een milieubewuste keuze. Parkeergarage Hoog Catharijne P2 wilt het parkeren voor iedereen gemakkelijk maken. Daarom zijn er speciale mindervalide plaatsen aanwezig en een lift. U kunt de gehele dag en nacht in- of uitrijden, want de parkeergarage is 24/7 geopend. Het personeel dat ook dag en nacht aanwezig is, zal op uw auto letten en is beschikbaar voor eventuele vragen. Geniet van de zekerheid van een parkeerplek en reserveer vooraf bij de gewenste parkeeraanbieder. Als u liever iets meer buiten de stad wilt parkeren, bekijk dan de Parkeergarage La Vie. Nadat u uw reservering heeft voltooid, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere uitleg en informatie.

Voordelen

Overdekt parkeren
Parkeren in centrum
24/7 personeel aanwezig
Elektrische oplaadpunten aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 1.95 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Utrecht Centrum

4 minuten

Locatie parkeerterrein

Spoorstraat 17
3511 EN Utrecht

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Top service! Zelfs op de dag zelf nog kon ik een parkeerplek reserveren.”

H. Dirks

“Website werd erg makkelijk en soepel. Het reserveren ging zonder problemen. ”

Pieter

“Heel goed geholpen aan de telefoon. Vriendelijk personeel dat je ook echt wilt helpen!”

Fam. Hoffman
Parkerenutrechtcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Utrecht Centrum