Parkeergarage Hoog Catharijne P3

9 uren parkeren (25/09/2022 10:00 - 25/09/2022 19:00)

25/09/2022 om 10:00 t/m 25/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

De Parkeergarages van Hoog Catharijne vormen samen de grootste parkeergarage van Utrecht. Allen zitten middenin het centrum. Samen kent Hoog Catharijne 2.000 parkeerplekken. Hierdoor kunt u makkelijk degene kiezen die het beste bij uw wensen past. Parkeergarage Hoog Catharijne P3 wordt ook wel Parkeergarage Radboud genoemd. De overdekte parkeergarage is centraal gelegen in het winkelcentrum. Perfect voor een dagje winkelen in Utrecht!

  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Stationsstraat 152, 3511EK, Utrecht

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,95
Lift aanwezig:Ja

Parkeren tussen station en centrum

Wilt u in de binnenstad van Utrecht parkeren? Dan is Parkeergarage Hoog Catharijne P3 een goede optie. De parkeergarage zit tussen het station en het winkelcentrum van Utrecht in. Zo is het slechts 6 minuten lopen naar het station. Daarnaast is de voetgangersin- en uitgangen direct aan het winkelcentrum. Hierdoor hoeft u dus geen lange afstanden af te leggen om bij het winkelcentrum te komen. Als u vragen heeft over het parkeren, dan kunt u die gerust stellen aan het personeel dat rondloopt in de parkeergarage. Het personeel is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig. Zij zullen ook letten op de veiligheid van uw auto. 

Luxe faciliteiten

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u die bij Parkeergarage Hoog Catharijne P3 opladen. Ook voor mindervaliden zijn er speciale plaatsen. Deze plaatsen zijn herkenbaar aan het teken op het parkeervak. Er is daarnaast een lift aanwezig. Parkeergarage Hoog Catharijne P3 is dag en nacht geopend. Met al deze luxe faciliteiten is deze parkeeraanbieder zeer toegankelijk voor iedereen. Dit maakt een dag in Utrecht wel zo makkelijk. Als u de zekerheid van een parkeerplek wilt hebben, reserveer dan vooraf uw parkeerplaats bij ParkerenUtrechtCentrum. Ga goed voorbereid op pad door vooraf te boeken en onze parkeertips door te lezen. Wij bieden u hierin een overzicht van de handigste tips. Na de reservering ontvangt u een mail met verdere informatie over de parkeergarage en het parkeren, kijk op de pagina hoe werkt het voor informatie over het reserveren. 

Over Parkeergarage Hoog Catharijne P3

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Máximapark 1.3 km

Holland Casino Utrecht 1.5 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 3.1 km

Station Galgenwaard 7.3 km

Museum Speelklok 7.4 km

Domtoren 7.6 km

Jaarbeurs 7.7 km

Utrecht Centraal 7.7 km

Lombok 7.7 km

Tivoli Vredenburg 7.7 km

Stadsschouwburg Utrecht 8 km

Nijntje Museum 8 km

Spoorweg Museum 8.3 km

Rietveld Schröderhuis 9.5 km

Park Bloeyendael 9.5 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk