Parkeertips

Klokje icoon

1 Vooraf reserveren

Een vooraf gereserveerde parkeerplek kan veel betekenen voor uw dagbesteding. Zo hoeft u niet meer eindeloos te zoeken naar een fatsoenlijke parkeerplek. Ook hoeft u dan een parkeergarage niet meer te zoeken, omdat u al weet waar u kunt parkeren. Een parkeerplaats reserveren is eenvoudig op ParkerenUtrechtCentrum. Voer de prijsvergelijker uit om erachter te komen bij welke parkeerlocatie u wilt reserveren. Op de hoe werkt het pagina kunt u nog meer informatie lezen over hoe reserveren bij ons werkt.

Vergrootglas icoon

2 Online onderzoek

Via onze website kunt u eenvoudig de parkeergarages en parkeerterreinen met elkaar vergelijken. Zo kunt u niet alleen zien wanneer er een behoorlijk prijsverschil is, maar ook waar hem dat in zit. Wij raden aan om naast de prijs ook te kijken naar de veiligheid van de parkeergarages en de reviews die erbij staan. De reviews kunnen u een beter beeld geven over de aanbieder. Zeker als u uw twijfels heeft over een bepaalde aanbieder kunt u het beste contact opnemen met ons of de parkeerlocatie zelf.

Agenda icoon

3 De locatie

Sommige parkeeraanbieders hebben verschillende parkeerterreinen. Dit kan verwarrend zijn wanneer deze dicht bij elkaar zijn. Zorg er daarom voor dat u het juiste adres en het nummer van uw geboekte parkeerplek bij de hand heeft. Zo kunt u altijd checken of u op de juiste plek bent. Het is daarnaast ook handig om uw reservering uit te printen en mee te nemen in de auto. Mocht de technologie niet meer werken, dan heeft u altijd de papierenversie nog. De parkeeraanbieder ziet dit als bevestiging van uw reservering.

Pijl icoon

4 Vind uw parkeerlocatie gemakkelijk

U doet er ook erg verstandig aan voor uw vertrek de locatie van de parkeerlocatie op te zoeken in Google Maps. Hierdoor krijgt u een idee van hoe de parkeergelegenheid er een beetje uitziet en waar de ligging is. Wanneer u in Google Maps uw eigen locatie invoert en vervolgens die van de parkeerlocatie, krijgt u erg overzichtelijk een lijn te zien die exact uw route uitstippelt. Hierbij krijgt u ook nog eens een route omschrijving. Daarnaast worden er diverse routes aan u voorgelegd. Mocht u dus net hebben gehoord dat er een file is op de weg waar u overheen zou rijden? Geen probleem, dan heeft u ook nog de andere route achter de hand.

Snelheidsmeter icoon

5

Benzine icoon

6

Spaarpot icoon

7 Waardevolle eigendommen uit het zicht

Het is goed om de waardevolle eigendommen uit het zicht te laten, dit zal namelijk de kans op inbraak verminderen. Op een onbewaakt parkeerterrein is het vooral handig om geen waardevolle spullen in het zicht te hebben. Het is nog beter om helemaal geen waardevolle eigendommen in uw auto te laten. Als u dit doet kunt u het beste de hoedenplank uit de auto halen, zodat de inbrekers direct kunnen zien dat er niks waardevols te halen is.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk