Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Hoog Catharijne P5

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 6.7 Beoordeeld door 1 klant

Parkeergarage Hoog Catharijne P5

Parkeergarage Hoog Catharijne P5 is perfect voor een dagje Utrecht. Bent u het zat om nooit een parkeerplek te vinden? Reserveer dan vooraf en heb gegarandeerd een parkeerplaats voor uw bezoek. Door vooraf te reserveren gaat u zo effectief mogelijk met uw tijd om die dag zelf en bespaart u uzelf veel stress. 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Elektrisch laadstation
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Lift beschikbaar
 • Toiletten aanwezig
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 8 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Rijnkade 16, 3511LC, Utrecht

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 6.7!

 • Oplaadpalen aanwezig

Ideale parkeerlocatie met veel bezienswaardigheden

Deze parkeergarage is perfect gelegen. Het ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Bezoek dit centrum en vele anderen winkels in de nabijheid. In de buurt zit ook de TivoliVredenburg, net zoals de Oudegracht. Dit is de bekendste gracht in Utrecht en is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht. De welbekende Domtoren van Utrecht is tevens ook in de buurt van deze parkeergarage. Bekijk de locatie van Parkeergarage Hoog Catharijne P5 voor alle bezienswaardigheden in de buurt. 

Luxe parkeergarage

Dit is een grote overdekte parkeergarage met ruim 1.200 parkeerplaatsen. Parkeergarage Hoog Catharijne P5 is voorzien van alle luxe faciliteiten. Zo zijn er elektrische oplaadpunten, toiletten, roltrappen en is er kentekenherkenning. De garage kent 16 minder-validenplaatsen. U kunt de hele dag door in- en uitrijden. Parkeergarage Hoog Catharijne P5 heeft namelijk een 24/7 service. Mocht u een afspraak hebben buiten het centrum, dan biedt het openbaar vervoer de oplossing. Er is vanaf de parkeergarage een uitstekende busverbinding. Bekijk Parkeergarage Kop van Lombok als u iets meer buiten het centrum wilt parkeren. Toch liever iets anders? Doe dan de prijsvergelijker en kies de gewenste parking. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw reservering binnen een paar stappen plaatsen. Na de reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. 

Beoordelingen Parkeergarage Hoog Catharijne P5 Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.7
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5.0
Klantenservice 7.5
Totaal 6.7

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk