Parkeergarage Kruisstraat

9 uren parkeren (25/09/2022 10:00 - 25/09/2022 19:00)

25/09/2022 om 10:00 t/m 25/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Kruisstraat is ideaal gelegen. Binnen een paar minuten lopen bent u in het centrum van Utrecht. Nog dichterbij is de stadsschouwburg. Hier zijn interessante voorstellingen te bekijken. U kunt het programma bekijken op de website van de stadsschouwburg Utrecht. Goedkoop parkeren in Utrecht om een voorstelling te bekijken? Dan bent u op het juiste adres met parkeergarage Kruisstraat. 

  • Beveiligingscamera's

Adres
Kruisstraat 2, 3581GK, Utrecht

Parkeerplaatsen:100
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00

Nabij centrum

Een dagje in Utrecht wordt nog makkelijker wanneer u zeker weet dat u een parkeerplaats heeft. U kent het vast wel, het eindeloos zoeken naar een parkeerplaats. Uiteindelijk komt u uit op een dure parkeerplek, net uit de richting. Door vooraf een parkeerplaats te boeken, zult u hier geen last meer van hebben. Parkeergarage Kruisstraat is net buiten de gracht van Utrecht te vinden. Daarom is dit een top locatie om te parkeren wanneer u het centrum wilt bezoeken. In het centrum kunt u, dichtbij de universiteit van Utrecht, de domtoren vinden. Dit is een van de kenmerken van Utrecht. In de omgeving van de parkeergarage bevinden zich verder gezellige eetcafés en restaurants.

Ruime openingstijden

Het is een relatief klein parkeergarage. Er is namelijk plek voor 105 auto's. Daarom is vooraf reserveren gewenst bij deze parkeerlocatie in Utrecht. Parkeergarage Kruisstraat is niet verbonden aan beperkte openingstijden. De garage is dag en nacht bereikbaar. Bij het wegzetten van uw auto kunt u natuurlijk uw sleutels in eigen bezit houden. Als u tot laat in de avond nog een afspraak heeft, dan is dit geen enkel probleem. Breng een bezoek aan de bruisende stad die een breed winkelaanbod heeft en veel mooie plekjes bevat. Op de hoek van de Kruisstraat bevindt zich de Wolff City. Kortom, er is geen enkele reden om u te gaan vervelen in Utrecht. Begin uw reis met het reserveren van een parkeerplek op ParkerenUtrechtCentrum.

Over Parkeergarage Kruisstraat

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Stadsschouwburg Utrecht 0.2 km

Jaarbeurs 0.6 km

Utrecht Centraal 0.6 km

Lombok 0.6 km

Tivoli Vredenburg 0.6 km

Domtoren 0.7 km

Spoorweg Museum 0.7 km

Museum Speelklok 0.8 km

Nijntje Museum 1.1 km

Park Bloeyendael 1.4 km

Rietveld Schröderhuis 1.6 km

Science Park Utrecht 3.3 km

Universitair Medisch Centrum Utrecht 3.5 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 5.1 km

Fort Vechten 5.5 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk