PARKERENUTRECHTCENTRUM

Parkeergarage Paardenveld

9 uren parkeren (28/01/2022 10:00 - 28/01/2022 19:00)

Voordelig parkeren in het centrum van Utrecht kan bij Parkeergarage Paardenveld. Het is een nette parkeergarage waarbij de parkeerplaatsen ruim opgezet zijn. Binnen slechts 3 minuten lopen bent u al in het winkelcentrum Hoog-Catharijne. Profiteer van dit gemak en reserveer van te voren een parkeerplaats. Dit voorkomt teleurstellingen en stress van  het zoeken naar een parkeerplek. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Kroonstraat 9, 3511RC, Utrecht

Parkeerplaatsen:350+
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:1,95

Parkeren bij winkelcentrum van Utrecht

De top locatie van Parkeergarage Paardenveld zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen. U kunt lopend naar de winkels van de Oude Gracht en verdere uitgaansgelegenheden zijn op een korte afstand vindbaar. Naast Parkeergarage Paardenveld zit het politiebureau. Dit is een grote parkeergarage met maar liefst 384 parkeerplaatsen. Daarnaast beheert deze parkeerlocatie vier oplaadpunten voor elektrische auto's. De garage bestaat uit drie verdiepingen. De eerste verdieping bevindt zich op het dak en is daarom niet overdekt. De andere twee verdiepingen zijn overigens wel overdekt.

Goede beveiliging

Uw auto is hoogstwaarschijnlijk een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Daarom heeft Parkeergarage Paardenveld een goede beveiliging. Er is videobewaking op alle verdiepingen. Dit zijn 35 camera's in totaal. Zo wordt elke auto beschermd. Parkeergarage Paardenveld is al jaren de goedkoopste en de veiligste parkeergarage van Utrecht. Deze parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, het hele jaar door. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u altijd direct weg kunt rijden en niet voor een dichte deur zal staan. Daarnaast is de maximale doorrijhoogte 2 meter. Na uw reservering, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Wilt u middenin het centrum van Utrecht uitstappen? Bekijk dan Parkeergarage Kop van Lombok

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Bewaker ter plaatse
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Museum Speelklok 0.7 km

Domtoren 0.8 km

Jaarbeurs 0.9 km

Utrecht Centraal 0.9 km

Lombok 0.9 km

Tivoli Vredenburg 0.9 km

Stadsschouwburg Utrecht 1.1 km

Nijntje Museum 1.5 km

Spoorweg Museum 1.5 km

Park Bloeyendael 2.6 km

Rietveld Schröderhuis 2.7 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 3.9 km

Science Park Utrecht 4.5 km

Universitair Medisch Centrum Utrecht 4.7 km

Máximapark 5.8 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken