Parkeergarage Springweg

9 uren parkeren (25/09/2022 10:00 - 25/09/2022 19:00)

25/09/2022 om 10:00 t/m 25/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Springweg ligt ten westen van de oude Gracht. Dit is dichtbij de Domtoren en het museum van Speelklok tot Pierement. In deze buurt zijn genoeg bezienswaardigheden om u niet te hoeven vervelen. Boek van te voren een parkeerplaats en krijg de garantie dat u uw auto middenin het centrum kunt parkeren. Dit bespaart u veel tijd en stress. Met vooraf reserveren is het eindeloos zoeken naar een parkeerplek verleden tijd. 

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Beveiligingscamera's

Adres
Strosteeg 83, 3510VK, Utrecht

Parkeerplaatsen:350+
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Op loopafstand van binnenstad

Het winkelcentrum van Utrecht is op loopafstand. Dit scheelt veel gedoe met het openbaar vervoer of lange loopafstanden. In de buurt zitten veel restaurants en binnen 3 minuten lopen bent u bij het Grand Hotel Karel V. Nadat u uw auto heeft geparkeerd kunt u via de voetgangersuitgang de parkeergarage uitlopen. Deze uitgang sluit direct aan op de belangrijkste winkelstraat van Utrecht. Deze directe verbinding maakt een dagje winkelen nóg gemakkelijker. De tassen hoeven namelijk maar door één straat gesjouwd te worden. Als u nog tot laat in de avond een afspraak heeft staan, dan is dit geen probleem bij Parkeergarage Springweg. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U zult dus nooit voor een dichte deur staan. 

Goede kwaliteit

De ligging van Parkeergarage Springweg is ideaal. U hoeft alleen maar de deur uit te stappen en u staat al middenin het centrum. Dit is niet het enige pluspunt van deze parkeerlocatie. Naast de goede ligging, heeft Parkeergarage Springweg ook een groot oppervlakte voor parkeerplaatsen. Welgeteld 414 auto's kunnen in deze garage geparkeerd staan. Wacht niet te lang en boek direct een parkeerplaats in het centrum van Utrecht bij ParkerenUtrechtCentrum. Wij houden het graag gemakkelijk en daarom kunt u bij ons betalen met onder andere iDeal, Mastercard en Creditcard. Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail zit verdere informatie. Lees deze informatie goed door om goed voorbereid op pad te gaan.

Over Parkeergarage Springweg

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Museum Speelklok 0.2 km

Domtoren 0.2 km

Jaarbeurs 0.3 km

Lombok 0.3 km

Tivoli Vredenburg 0.3 km

Utrecht Centraal 0.3 km

Nijntje Museum 0.6 km

Stadsschouwburg Utrecht 0.7 km

Spoorweg Museum 0.8 km

Rietveld Schröderhuis 2 km

Park Bloeyendael 2.2 km

Science Park Utrecht 3.8 km

Universitair Medisch Centrum Utrecht 4.1 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 4.6 km

Fort Vechten 5.6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk