Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage UMC Utrecht

- (Wijzig datum)

Parkeergarage UMC Utrecht

-
10.0 Voortreffelijk, beoordeeld door 1 klant

Naast het ziekenhuis van Utrecht bevindt zich de parkeergarage UMC Utrecht. Dichterbij parkeren bij het ziekenhuis van Utrecht kan niet. Een bezoek aan het ziekenhuis brengen is nooit fijn. Wel is het zo fijn als u geen stress heeft over het parkeren van uw auto. Dit zorgt weer voor één zorg minder. U kunt een parkeerplek van te voren reserveren op ParkerenUtrechtCentrum, zodat u gegarandeerd een plek heeft. 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 45 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op kaart
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10.0!

 • Beveiligingscamera's

Pendelservice

Er rijdt een pendelbus van de parkeergarage naar de hoofdingang van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht). Deze pendelbus is speciaal voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. De bus rijdt tussen 8:00 en 17:00 op maandag tot en met vrijdag. De bus is te herkennen aan het logo van een blauwe bus. Op de tweede verdieping van de garage bevinden zich invalideparkeerplaatsen. Als u zo'n plaats nodig heeft, dan kunt u dit aangeven tijdens uw reservering. In de parkeergarage zijn rolstoelen aanwezig. 

Vanaf snelweg goed bereikbaar

De parkeergarage is goed te vinden vanaf de A27 en A28. Naast de parkeergarage bevindt zich Utrecht Science Park. Als u met de elektrische auto komt, dan is dit geen probleem. Op de tweede verdieping bevinden zich vier oplaadpunten. De vakken zijn te herkennen aan het groen geschilderde parkeerplaatsen en aan de borden met het laden logo erop. Het opladen werkt gemakkelijk. U plaatst de stekkers in uw auto en het laadstation. Vervolgens drukt u op de knop om te starten. Als het blauw oplicht, dan start het laden. Als u nog vragen heeft over het parkeren, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Beoordelingen Parkeergarage UMC Utrecht Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

10.0
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 10.0
Klantenservice 10.0
Totaal 10.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk