Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeerterrein Tuinwijk

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10 Beoordeeld door 1 klant

Parkeerterrein Tuinwijk

-
10.0 Voortreffelijk, beoordeeld door 1 klant

Parkeerterrein Tuinwijk ligt ten noorden van het centrum en is nabij het Griftpark in Utrecht. Binnen slechts 10 minuten bent u namelijk bij het Griftpark. Buiten kantoortijden kunt u hier heel gemakkelijk parkeren vlakbij de Vecht. Tegen een goedkoop tarief heeft u al een parkeerplek van Utrecht bij de Tuinwijk. Op bezoek bij familie of een zakelijke afspraak staan? Het is mogelijk bij deze parkeerlocatie.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 18 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET, Utrecht

Bekijk op kaart

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10.0!

 • Geen hoogte restricties

Efficiënt gebruik van parkeerterrein

Het kan lastig zijn om in de binnenstad van Utrecht parkeerplekken te vinden. Daarnaast kan het parkeertarief hoger zijn dan u gedacht had. Hier speelt Parkeerterrein Tuinwijk heel goed op in. U kunt namelijk bij deze parkeerlocaties parkeren tussen 18:00 - 08:00 en het gehele weekend. Door buiten kantoortijden dit parkeerterrein door bezoekers te laten gebruiken gaat Parkeerterrein Tuinwijk zo efficiënt om met haar parkeerplekken. Het gaat om een buitenterrein die wordt afgesloten voor de veiligheid. De parking is gelegen in een rustige buurt met achter zich een autoweg. Dit maakt het makkelijk om het parkeerterrein te bereiken en weer te vertrekken. Vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Simpel en toegankelijk parkeren in Utrecht

Dit parkeerterrein is ideaal wanneer u een afspraak heeft staan in de avonduren of in het weekend. Parkeerterrein Tuinwijk houdt zijn terrein simpel en toegankelijk. Door de simpele uitstraling is het betaalbaar voor iedereen. Er zijn hier geen elektrische oplaadpunten aanwezig, maar is wel rolstoelvriendelijk. U kunt al binnen een paar minuten een gegarandeerde parkeerplek boeken bij ParkerenUtrechtCentrum. Na de voltooiing van uw reservering ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail. In deze mail vindt u extra informatie. Lees deze informatie goed door voordat u vertrekt.

Beoordelingen Parkeerterrein Tuinwijk Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

10.0
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 10.0
Klantenservice 10.0
Totaal 10.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk