Parkeerterrein Tuinwijk

Deze parkeerlocatie is helaas niet beschikbaar

Parkeerterrein Tuinwijk ligt ten noorden van het centrum en is nabij het Griftpark in Utrecht. Binnen slechts 10 minuten bent u namelijk bij het Griftpark. Buiten kantoortijden kunt u hier heel gemakkelijk parkeren vlakbij de Vecht. Tegen een goedkoop tarief heeft u al een parkeerplek van Utrecht bij de Tuinwijk. Op bezoek bij familie of een zakelijke afspraak staan? Het is mogelijk bij deze parkeerlocatie.

  • Geen hoogte restricties

Adres
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET, Utrecht

Efficiënt gebruik van parkeerterrein

Het kan lastig zijn om in de binnenstad van Utrecht parkeerplekken te vinden. Daarnaast kan het parkeertarief hoger zijn dan u gedacht had. Hier speelt Parkeerterrein Tuinwijk heel goed op in. U kunt namelijk bij deze parkeerlocaties parkeren tussen 18:00 - 08:00 en het gehele weekend. Door buiten kantoortijden dit parkeerterrein door bezoekers te laten gebruiken gaat Parkeerterrein Tuinwijk zo efficiënt om met haar parkeerplekken. Het gaat om een buitenterrein die wordt afgesloten voor de veiligheid. De parking is gelegen in een rustige buurt met achter zich een autoweg. Dit maakt het makkelijk om het parkeerterrein te bereiken en weer te vertrekken. Vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Simpel en toegankelijk parkeren in Utrecht

Dit parkeerterrein is ideaal wanneer u een afspraak heeft staan in de avonduren of in het weekend. Parkeerterrein Tuinwijk houdt zijn terrein simpel en toegankelijk. Door de simpele uitstraling is het betaalbaar voor iedereen. Er zijn hier geen elektrische oplaadpunten aanwezig, maar is wel rolstoelvriendelijk. U kunt al binnen een paar minuten een gegarandeerde parkeerplek boeken bij ParkerenUtrechtCentrum. Na de voltooiing van uw reservering ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail. In deze mail vindt u extra informatie. Lees deze informatie goed door voordat u vertrekt.

Over Parkeerterrein Tuinwijk

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Museum Speelklok 1.4 km

Jaarbeurs 1.4 km

Utrecht Centraal 1.4 km

Lombok 1.4 km

Tivoli Vredenburg 1.4 km

Stadsschouwburg Utrecht 1.4 km

Domtoren 1.4 km

Spoorweg Museum 2 km

Nijntje Museum 2.1 km

Park Bloeyendael 2.6 km

Rietveld Schröderhuis 3 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 3.9 km

Science Park Utrecht 4.6 km

Universitair Medisch Centrum Utrecht 4.9 km

Máximapark 6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk