De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Wij hebben voor u  de handigste tips op een rijtje gezet voor het parkeren. Zo kunt u niet alleen goedkoop parkeren, maar ook slim parkeren. Zeker als u niet veel ervaring heeft met het reserveren van een parkeerplek, kan het zo zijn dat u wat extra tips wilt lezen ter voorbereiding. Dit is ook niet zo gek, een auto is vaak een belangrijk en duur bezit. Door dit overzicht met tips weet u precies wat u moet doen ter voorbereiding en wat er van u wordt verwacht.

Vooraf reserveren

Agenda en klok icoon

Een vooraf gereserveerde parkeerplek kan veel betekenen voor uw dagbesteding. Zo hoeft u niet meer eindeloos te zoeken naar een fatsoenlijke parkeerplek. Ook hoeft u dan een parkeergarage niet meer te zoeken, omdat u al weet waar u kunt parkeren. Een parkeerplaats reserveren is eenvoudig op ParkerenUtrechtCentrum. Voer de prijsvergelijker uit om erachter te komen bij welke parkeerlocatie u wilt reserveren.

Online onderzoek

Onderzoek icoonVia onze website kunt u eenvoudig de parkeergarages en parkeerterreinen met elkaar vergelijken. Zo kunt u niet alleen zien wanneer er een behoorlijk prijsverschil is, maar ook waar hem dat in zit. Wij raden aan om naast de prijs ook te kijken naar de veiligheid van de parkeergarages en de reviews die erbij staan. De reviews kunnen u een beter beeld geven over de aanbieder. Zeker als u uw twijfels heeft over een bepaalde aanbieder kunt u het beste contact opnemen met ons of de parkeerlocatie zelf.

De locatie

Locatie icoonSommige parkeeraanbieders hebben verschillende parkeerterreinen. Dit kan verwarrend zijn wanneer deze dicht bij elkaar zijn. Zorg er daarom voor dat u het juiste adres en het nummer van uw geboekte parkeerplek bij de hand heeft. Zo kunt u altijd checken of u op de juiste plek bent. Het is daarnaast ook handig om uw reservering uit te printen en mee te nemen in de auto. Mocht de technologie niet meer werken, dan heeft u altijd de papierenversie nog. De parkeeraanbieder ziet dit als bevestiging van uw reservering.

Waardevolle eigendommen uit het zicht

Diefstal icoonHet is goed om de waardevolle eigendommen uit het zicht te laten, dit zal namelijk de kans op inbraak verminderen. Op een onbewaakt parkeerterrein is het vooral handig om geen waardevolle spullen in het zicht te hebben. Het is nog beter om helemaal geen waardevolle eigendommen in uw auto te laten. Als u dit doet kunt u het beste de hoedenplank uit de auto halen, zodat de inbrekers direct kunnen zien dat er niks waardevols te halen is.

“Top service! Zelfs op de dag zelf nog kon ik een parkeerplek reserveren.”

H. Dirks

“Website werd erg makkelijk en soepel. Het reserveren ging zonder problemen. ”

Pieter

“Heel goed geholpen aan de telefoon. Vriendelijk personeel dat je ook echt wilt helpen!”

Fam. Hoffman
Parkerenutrechtcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Utrecht Centrum