De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Kan ik online reserveren?

Online boeken

Wij maken het mogelijk om de prijzen en de service van verschillende parkeergarages en parkeerterreinen met elkaar te vergelijken. Met het duidelijke overzicht van parkeerlocaties kunt u een goede keuze maken van een parking. Vervolgens kunt u direct op deze website uw reservering plaatsen. Binnen een paar minuten heeft u uw reservering voltooid en ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Heeft u binnen 24 uur geen mail ontvangen in uw mailbox en spambox? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Mag ik mijn autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Bij de parkeergarages op onze website kunt u zelf uw autosleutels in bezit houden. U parkeert namelijk zelf uw auto en haalt hem zelf weer op uit de parkeerlocatie. Wanneer er sprake is van een speciale parkeervorm waarbij u bijvoorbeeld met een shuttle bus wordt weggebracht staat er in de beschrijving van de desbetreffende aanbieder aangegeven of u de autosleutels moet inleveren.

In de nacht parkeren

's Nachts parkeren

Het kan voorkomen dat u middenin de nacht een parkeerplek moet hebben. Wij kiezen alleen parkeerlocaties die dag en nacht open zijn, zodat u flexibel en niet aan een tijd gebonden bent.

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

De parkeergarages en parkeerterreinen die wij aanbieden op de website zijn allemaal gerenommeerd. Als wij een Park and Ride niet vertrouwen, dan zetten wij die niet op de website. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. Indien we toch klachten binnen krijgen dan wordt het contract met deze aanbieder beëindigd.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

De parkeerlocaties worden kritisch beoordeeld. Zo beoordelen wij op criteria als ligging, camerabewaking en goede service. Bij elke parking staan deze punten weergegeven in voor- en nadelen. U kunt zelf kijken welke punten u het belangrijkste vindt en zo de meest gewenste aanbieder uitkiezen en reserveren.

Kan ik echt een eigen parkeerplek uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

U kunt op onze website een parkeerplek reserveren bij een bepaalde parkeergarage. Bij het reserveren hoeft u niet een specifiek vak aan te klikken, maar kunt u op de dag zelf gewoon naar de parkeeraanbieder rijden. Eenmaal aangekomen kunt u ter plekke een plek uitzoeken. Met de reservering heeft u de garantie dat u een parkeerplek heeft bij de desbetreffende aanbieder op de uitgekozen dag. 

“Top service! Zelfs op de dag zelf nog kon ik een parkeerplek reserveren.”

H. Dirks

“Website werd erg makkelijk en soepel. Het reserveren ging zonder problemen. ”

Pieter

“Heel goed geholpen aan de telefoon. Vriendelijk personeel dat je ook echt wilt helpen!”

Fam. Hoffman
Parkerenutrechtcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Utrecht Centrum