PARKERENUTRECHTCENTRUM

Parkeergarage Hoog Catharijne P4

9 uren parkeren (21/10/2021 10:00 - 21/10/2021 19:00)

Wanneer u Utrecht bezoekt is een bezoekje aan het winkelcentrum Hoog Catharijne een must. Onder dit winkelcentrum zit Parkeergarage Hoog Catharijne P4. Dichterbij het winkelcentrum parkeren is niet mogelijk. Vanaf de parkeergarage kunt u direct het winkelcentrum inlopen met onder andere de Mediamarkt en de Douglas. Deze goedkope parkeergarage ligt tevens op loopafstand van het station. Alle voorzieningen heeft u binnen handbereik.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Stationsstraat 29, 3511EK, Utrecht

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja

Veilige parkeergarage Utrecht

Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is het perfecte startpunt voor een dagje Utrecht. Of u nu een museum wilt bezoeken, wilt shoppen of van de vele terrassen en restaurants wilt genieten, vanaf Hoog Catharijne is het allemaal mogelijk. Dit ideale startpunt heeft 391 parkeerplekken in totaal met 2 mindervalideplaatsen en 3 elektrische oplaadpunten. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens het parkeerverblijf. In de parkeergarage hangen camera's die voor de veiligheid van uw auto zorgen. Ook is er altijd personeel aanwezig die op uw auto zullen letten. Mocht u bij de parkeerlocatie vragen hebben over het parkeren dan kunt u hen altijd aanspreken. Is deze parking vol? Kijk dan eens op Parkeergarage Hoog Catharijne P1 of Parkeergarage Hoog Catharijne P2.

Loopafstand van Utrecht centrum

Niet alleen de shopping mall van Hoog Catharijne en het station zijn in de buurt. Binnen 11 minuten bent u bij het museum Speelklok en de Domtoren. Onderweg zult u langs veel winkels lopen dat de route nog leuker maakt. Wanneer u richting de Bakkerbrug loopt zult u ook de historische geschiedenis van Utrecht goed te zien krijgen. U kunt prima een overnachting boeken bij de Grand Hotel Karel V, deze is namelijk maar op 8 minuten afstand. Een parkeergarage dat dichter in de buurt zit van het hotel is Parkeergarage Springweg. U kunt direct een reservering bij ons plaatsen en de garantie hebben van een parkeerplek. Dit betekent dat u ter plekke niet meer hoeft te zoeken naar een parkeerplaats en niet duurder uit hoeft te komen dan verwacht.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Bewaker ter plaatse

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Máximapark 1.3 km

Holland Casino Utrecht 1.5 km

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht 3.1 km

Station Galgenwaard 7.3 km

Museum Speelklok 7.4 km

Domtoren 7.6 km

Jaarbeurs 7.7 km

Utrecht Centraal 7.7 km

Lombok 7.7 km

Tivoli Vredenburg 7.7 km

Stadsschouwburg Utrecht 8 km

Nijntje Museum 8 km

Spoorweg Museum 8.3 km

Rietveld Schröderhuis 9.5 km

Park Bloeyendael 9.5 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken